За нас

За нас

Учебен център
„ПРОСПЕРИТЕТ И РАЗВИТИЕ” (P&R)

е названието на нашия учебен център, който дава възможност на деца от 1 до 12 клас да се занимават в  извънучебно време с предметите:  български език, литература и математика. Помощната работа в аспекта на тези дисциплини цели затвърждаване и надграждане на знанията, добити в процеса на задължителното обучение.

Нашият екип

IMG_2528oik

АЛБЕНА РИКОВА

Магистър математик с над 23 години стаж- преподавателска дейност. Албена Рикова е човекът, на когото може да се доверите, че Вашето дете е в добри ръце. Експерт в работата с деца от 5 до 12 клас.

nik

НИКОЛАЙ ПЕТКОВ

Мениджър екип на УЦ „Просперитет и Развитие“, с дългогодишен опит на ръководна позиция. Г-н Петков е човекът, към кoгото може да се обърнете с въпроси, свързани с Вашето дете и административната дейност на УЦ.

МАРИЯ ПЕТКОВА

Магистър филолог по Български език и Литература, с над 25 години стаж в сферата на образованието. Успешно завършва СУ „Св.Св. Климент Охридски“, работи с деца от 5 до 12 клас. Изключителен професионалист и всеотдаен преподавател.

ЦЕЛТА

на заниманията, които провеждаме, е на базата на добитите и затвърдени знания ученикът да добие самочувствие и увереност, за да постига желаните цели и резултати.

ИДЕЯТА НА ЕКИПА,

функциониращ в учебния център, е да даде възможност на своите възпитаници да се реализират успешно, да се научат да работят в екип, да попаднат в среда, осигуряваща им спокойствие, активираща ги да се борят за успеха си.

Малко повече за нас

ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ в учебния център са с богат педагогически опит, напълно отдадени на работата си с децата. Освен чрез професионалната си подкрепа те подпомагат нравственото и професионално развитие на учениците и с помощта на пряк и открит диалог с техните родители.

НИЕ вярваме, че коректните взаимоотношения и прекият  приятелски диалог  са в основата на успеха във всяко едно отношение. Дълбоко убедени сме, че няма непреодолими проблеми, когато става въпрос за знания. Всичко може да бъде постигнато, стига да има желание, постоянство и настоятелност!!!
Освен с текущия учебен материал учебният център се занимава и с подготовка на учениците от 7 – ми клас за кандидатстване в желаните от тях училища.
Предлага и възможност на учениците от 12-ти клас да се подготвят за полагане на ДЗИ.

 

Пишете ни

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!